Privind in urma noastra, realizam ca in cei 9 ani de cand existam cu numele de SEVER SOUND am acumulat cunostinte noi, am ajutat la împlinirea viselor tinerilor casatoriti, pentru cã am contribuit în mod direct la organizarea fiecarui detaliu, am avut parte de experiente placute la evenimentele publice, unde au cantat live trupe romanesti, am fost protagonistii nenumaratelor surprize din timpul evenimentelor, surprize ce au fost special gandite pentru ca fiecare eveniment sa fie un succes. Sunt 9 ani pentru care echipa Sever Sound doreste sa va multumeasca tuturor celor ce ati fost alaturi de noi in acest timp, tuturor celor care ati dorit sa fim prezenti la evenimentele pe care le-am organizat pentru dumneavoastra, celor care ne-au sustinut si celor care cred in noi si ne incurajeaza.

Am incercat intotdeauna sa aducem pe piata cele mai bune servicii pentru evenimente si nunti, iar acesta dorim sa ramana telul nostru si pentru viitor. Astfel ca, întreaga echipa SEVER SOUND lucreaza la ridicarea standardelor serviciilor de sonorizare, fotografie si filmare, dorind ca, si in continuare, surprizele si calitatea serviciilor noastre sa satisfaca cele mai pretentioase cereri de pe piata evenimentelor din Sibiu si din tara. Creativitatea, daruirea, profesionalismul si experienta reprezinta ghidul a tot ceea ce inseamna SEVER SOUND!

In semn de apreciere pentru cei care ne urmaresc activitatea, am hotarat sa aducem o schimbare de imagine, oferindu-va astfel acces la noul site, care spre deosebire de cel vechi, va contine date mereu actualizate si ofera clientilor nostri acces direct la contul nostru de Facebook si la mai multe informatii despre activitatea noastra prin intermediul blogului. De asemenea, am creat pentru dumneavostra sectiunea special destinata organizarii evenimentelor si inchirierii de echipament audio si foto-video pentru evenimente si am introdus in listele de preturi produse si servicii noi.

Speram sa va placa aceasta schimbare si sa ne bucuram si in viitor de fidelitatea dvs, a clientilor care au fost alaturi de noi in toti acesti ani si cu care colaboram si in continuare, dar si de increderea celor ce vor dori in viitor sa apeleze la serviciile echipei Sever Sound.