Vrei ca toata lumea sa se simta bine, sa danseze si sa se distreze? Asta vrem si noi! De aceea ne-am gandit sa îti aducem cea mai buna echipa de DJ, cu echipamente de ultima generatie, specializata în muzica de petrecere. Acestia vor stii cum sa încalzeasca atmosfera, dar mai ales cum sa ridice toata lumea de pe scaune si sa-i faca sa danseze pana în zorii zilei.

Programul muzical, completatat de efectele vizuale, este, în opinia noastra, un aspect ce nu trebuie neglijat. Melodiile sunt atent selectate si mixate , astfel încat sa multumeasca pe toata lumea. Nimic nu este mai bun decat un sistem audio bine pus la punct pentru o trupa sau un DJ, sau pentru ca mesajul unui prezentator sa ajunga la audienta.

Fie ca este o vorba de o linie de sunet completa, sau doar un dispozitiv conventional pentru un eveniment interior, suntem fericiti sa te ajutam. Dispunem de echipamentele si cunostintele necesare pentru a amplifica evenimente cu audienta de la 50 la 20 000 de persone.

Recomandare: nunti, botezuri, zile onomastice, lansari de produse, conferinte, petreceri private, petreceri de firma, spectacole, concerte.

Sisteme de sonorizare:

  • Dynacord - ElectroVoice
  • RCF - FBT
  • RCF - dB Technologies

Servicii Videoproiectie
Inchirere echipamente videoproiectie:
  • Videoproiectoare 5000 - 8000 Ansilumeni
  • Ecrane 3/4 m

Servicii Lumini (inchiriere echipamente lumini, light show)
Echipamentele de lumini pot inspira, îmbunatati si energiza orice spatiu sau loc de desfasurare a unui eveniment. Luminile sunt elementul cel mai important pentru fiecare eveniment de la început pana la sfarsit, putand avea rol decorativ (lumini arhirectuale) sau de animatie (light show). Light show-ul (spectacolul de lumini), aproape nelipsit de la orice eveniment, se realizeaza prin combinarea luminilor clasice cu cele inteligente.

Lumini inteligente
Recomandare: nunti, botezuri, lansari de produse, targuri, petreceri private si de firma, prezentari de moda.

Moving head spot (lumini arhitecturale)
Recomandare: fatade cladiri, spectacole, lansari de produs.

Scenotehnica (scene, scene mobile, podiumuri, structuri pentru expozitii)
Dispunem de o scena acoperita cu dimensiuni de 10/12 m, ideala pentru concertele si spectacolele in-door si out-door. La cerere, putem construi diverse podiumuri pe diverse dimensiuni pentru spectacole, prezentari de moda sau diverse alte aplicatii.