Organizator profesionist de evenimente

Existam deja de 9 ani, timp in care am incercat sa aducem bucuria prin muzica, prin amintiri surprinse in fotografii si filmari, prin decoratiunile cu care am dorit sa reproducem decorul povestii dumneavoastra. Sunt 9 ani pentru care echipa Sever Sound doreste sa va multumeasca tuturor celor ce ati fost alaturi de noi in acest timp, tuturor celor care ati dorit sa fim prezenti la evenimentele pe care le-am organizat pentru dumneavoastra, celor care ne-au sustinut si celor care cred in noi si ne incurajeaza.

Am incercat intotdeauna sa aducem pe piata cele mai bune servicii pentru evenimente si nunti, iar acesta dorim sa ramana telul nostru si pentru viitor. In semn de apreciere pentru cei care ne urmaresc activitatea, am hotarat sa aducem o schimbare de imagine, oferindu-va astfel acces la noul site, care, spre deosebire de cel vechi, va contine date mereu actualizate si ofera clientilor nostri acces direct la contul nostru de Facebook si la mai multe informatii despre activitatea noastra prin intermediul blogului.

Speram sa va placa aceasta schimbare si sa ne bucuram si in viitor de fidelitatea dvs, a clientilor care au fost alaturi de noi in toti acesti ani si cu care colaboram si in continuare, dar si de increderea celor ce vor dori in viitor sa apeleze la serviciile echipei Sever Sound.